Beskrivelse
Beskrivelse
Beliggenhed:
                

 

Nørre Vinkel Hotel & Golfcenter
Søgårdevej 8 B
Lejlighed 408
7620  Lemvig
Antal værelser
Antal senge
Areal
Byggeår
Grundareal
Varme
2
6
55 m²
1989
2000 m² fællesareal
Brændeovn + El (helårsisolering)
Stueplan Opholdsstue med brændeovn, TV, DVD-afspiller og sovesofa, spisekrog, køkken (komfur, kombiovn, køleskab med fryseboks og service til 8 personer) og badeværelse. Trådløst internet. Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden stueplan2.jpg (6164 bytes)
1. sal To soveværelser (Et med dobbeltseng og et med køjeseng, samt en enkeltseng) med dyner og puder - sengelinned kan lejes på hotellet. Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden

1sal2.jpg (5443 bytes)

Badeland 3 km til Lemvig idræts og kulturcenter, hvor der er fri entre til aktiviteterne for 5 personer. Der er på centret badeland med vandrutschebane, spabad, sauna og 25 meter svømmehal.
Udendørs Lille afskærmet og møbleret terrasse med stangtennis. Fællesareal med grill, gyngestativ og sandkasse. 300 meter til Danland med diverse faciliteter (mod betaling). 2 km til Lemvig centrum. 15 km til Vesterhavet. 300 meter til stranden.
Hotellet Swimmingpool, sauna, billard og restaurant hvor der blandt andet tilbydes fredags steak på eksempelvis 600g til 208,-. Poolen og saunaen er til fri afbenyttelse
Barnestol og -seng kan lejes på hotellet
Golfbanen Der er udsigt til Lemvig Golfklub der har 18-hullers golfbane med drivingrange, puttinggreen og 6 hullers par 3 bane.
Historie Gården, som er Jane Aamunds slægtsgård, blev bygget i 1766 - stuehuset der ses i dag er fra 1841. Det blev opført af Chr. B. & Ane Møller, som fik en datter Ane, der blev gift med Johannes Weibel. De var bedsteforældre til den kendte forfatter Jane Aamund, som har beskrevet mange gode ferieminder herfra. Hotellet åbnede i 1978 i restaurerede bygninger. Restauranten er i den tidligere lade med den oprindelige bjælkekonstruktion og smuk udsigt ind mod byen. Senest er der i 1989 blevet tilbygget de 26 lejligheder samt vest længen med reception og værelser.